Yapı Fuarı - Turkeybuild İzmirYapı Fuarı - Turkeybuild İstanbulYapı Fuarı - Turkeybuild Ankara

Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı

Yapı Fuarı - Turkeybuild İzmir

Yapı Fuarı - Izmir Hakkında Önemli Duyuru

news
ITE Group Plc olarak tüm kaynak ve çalışmalarımızı sektöründe lider olan fuarlarımıza kaydırmaya karar vermemiz sebebiyle bölgesel fuarlar olan Yapı – Turkeybuild İzmir ve Ankara fuarlarına yaptığımız yatırımları erteleme kararı vermiş bulunmaktayız.

Bundan sonraki süreçte YAPI FUARI-TURKEYBUILD İSTANBUL (Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı), EMITT (Doğu Akdeniz Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı), EURASIA RAIL (Uluslararası Demiryolu, Hafif Raylı Sistemler, Altyapı ve Lojistik Fuarı), ISTANBUL RAIL TECH (İstanbul Demiryolu Teknolojileri Fuar ve Konferansı) BEAUTY EURASIA (Uluslararası Kozmetik, Güzellik, Kuaför Fuarı) ve WORLDFOOD ISTANBUL(Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı) fuarlarımızda uygulanacak kapsamlı içerik ve ziyaretçi pazarlaması programlarıyla Türkiye’deki yatırımlarımıza son sürat devam edeceğiz. Katılımcılarımızdan ve ziyaretçilerimizden de gelen geri bildirimler sayesinde ziyaretçilerin birden çok fuarı ziyaret etmeleri için artık daha az vakitleri olduğunu biliyoruz. Bu sebeple Uluslararası satın alma heyetlerinin yanı sıra Anadolu, Ege ve Akdeniz bölgelerinden daha fazla profesyonel ziyaretçi getirilmesi amacıyla kaynaklarımızı yukarıda yer alan büyük ölçekli fuarlarımıza aktarma kararı almış bulunmaktadır.